Агенция Ерудит,гр.РУСЕПродава Произв. помещение
гр. Русе, ЗПЗ - Цена: 150675 EUR
Продава Промишлен парцел
гр. Русе, Русе-Варна - Цена: 200000 EUR

Продава

Тристаен
гр. Русе
Дружба-2
Цена: 37000 EUR
Продава

Произв. помещение
гр. Русе
Русе-Варна
Цена: 500000 BGN
Под наем

Склад
гр. Русе
Търговия на едро
Цена: 5000 BGN
Продава

Произв. помещение
гр. Русе
Долапите
Цена: 120000 EUR
Под наем

Произв. помещение
гр. Русе
с. Сандрово
Цена: 200 EUR
Продава

Склад
гр. Русе
Сандрово
Цена: 24500 EUR
Продава

Строителен парцел
гр. Русе
х.Приста
Цена: 225000 EUR
Продава

Строителен парцел
гр. Русе
Русофилите
Цена: 312000 EUR
Продава

Офис
гр. Русе
ОУ "Христо Ботев"
Цена: 125000 EUR
Продава

Къща
гр. Русе
1-во районно
Цена: 99000 EUR
Под наем

Произв. помещение
гр. Русе
ЗПЗ
Цена: 3000 BGN
Под наем

Произв. помещение
гр. Русе
ЗПЗ
Цена: 4400 BGN
Продава

Произв. помещение
гр. Бяла
20км. от Бяла
Цена: 126000 EUR
Под наем

Произв. помещение
гр. Русе
ИПЗ, Дунав мост
Цена: 2700 EUR
Продава

Двустаен
гр. Русе
Практикер
Цена: 22000 EUR
Продава

Магазин
гр. Русе
Хъшове
Цена: 24500 EUR
Под наем

Склад
гр. Русе
ЗПЗ
Цена: 3 BGN
Под наем

Склад
гр. Русе
ЗПЗ
Цена: 600 BGN
Продава

Произв. помещение
гр. Русе
Долапите
Цена: 155000 BGN
Под наем

Магазин
гр. Русе
П.Д.Петков
Цена: 300 BGN
Продава

Строителен парцел
гр. Русе
Николово-езерото
Цена: 8500 EUR
Под наем

Склад
гр. Русе
ЗПЗ
Цена: 400 BGN
Под наем

Склад
гр. Русе
ЗПЗ
Цена: 350 BGN
Продава

Тристаен
гр. Русе
Стоматологията
Цена: 45000 EUR
Продава

Промишлен парцел
гр. Русе
ДЗС
Цена: 220000 EUR
Продава

Промишлен парцел
гр. Русе
Нов Индустриален Парк
Цена: 162500 EUR
Продава

Промишлен парцел
гр. Русе
ЗПЗ
Цена: 145800 EUR
Продава

Етаж от къща
гр. Русе
Арда
Цена: 41500 EUR
Под наем

Фабрика
гр. Русе
ЗПЗ
Цена: 3 BGN
Под наем

Склад
гр. Русе
ЗПЗ
Цена: 3 BGN
Продава

Магазин
гр. Русе
Универмага
Цена: 10500 EUR
Под наем

Склад
гр. Русе
Дунав мост
Цена: 1800 BGN
Под наем

Офис
гр. Русе
Център
Цена: 440 EUR
Продава

Къща
с. Табачка
Цена: 16000 EUR
Продава

Етаж от къща
Цена: 160000 EUR
Продава

Строителен парцел
гр. Русе
Артистика
Цена: 50 EUR
Продава

Строителен парцел
гр. Русе
Чародейка, Бончев
Цена: 13000 EUR
Под наем

Магазин
гр. Русе
БРП
Цена: 1500 BGN

<<  ВСИЧКИ СГРАДИ  >> <<  ВСИЧКИ ЗЕМИ  >>